Închide

Ce vrei să cauți?

Cum reacționează lumea când un bărbat este agresat de o femeie?

Chiar discutam recent cu Cosmin, după faza cu cafteala pe care a luat-o Jay-Z de la cumnata lui, despre cât de violente sunt, de fapt, și femeile, și despre cât de diferit privește lumea un bărbat agresat de o femeie, față de o femeie agresată de un bărbat. Cu câtă relaxare s-a uitat tot Interntul la clipul în care Solange sărea să-i care pumni și picioare lui Jay-Z, și cum ar fi sărit de cur în sus până la cer dacă Jay-Z era cel care sărea să o bată pe Solange, chiar și într-un caz de legitimă apărare.

Se tot vorbește despre violența domestică într-o singură direcție, se fac campanii cu tot felul de vedete care cântă la unison să se oprească violența asupra femeilor, asta în timp ce femeile sunt campioane la aruncat tot felul de obiecte contondente spre capetele bărbaților. Acum, sincer, când ați văzut ultima oară un bărbat care să arunce în public cu bere în fața unei femei? Cunoașteți vreun bărbat care să claxoneze mai mult decât o femeie?

Nu știu cu câtă atenție ați studiat femeile, dar vă garantez că sunt cele mai impulsive creaturi cu putință. Ai zis ceva ce nu le convine, dau cu palmele în stânga și în dreapta de zici că vânează țânțari. Le-ai rănit cumva sentimentele, îți înfig manichiura de 100 de lei în piept în dorința de a-ți scoate inima și de a o mânca în fața ta.

Eu vă zic doar atât și închei pledoaria în ideea de a vă lăsa să vă uitați la clipul de mai jos: dacă femeile ar fi mai puternice decât bărbații, ar instaura un așa hal de dictatură în societate/familii încât Kim Jong-un ar scoate caiețelul și ar lua notițe.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. De unde dreacu au scos-o, ma, pe asta cu 40% dintre barbati sunt agresati de femei?? :)))) Sondaje si reportaje de rahat..

 2. Pardon, 40% dintre victime sunt barbati. La fel de aiuristic

 3. #3 Comentariu nou

  Restul de 60% sunt copii

 4. #4 Comentariu nou

  Dragilor, renunțați la a vă da cocoşi. Pot învinge cu uşurința pe oricare dintre voi dar până nu dai de cineva care ridica provocarea la rang de artă, tăceți. E adevarat ca o palma a incheiat aceasta “odisee” ce a durat aproape opt ani insa vorba unuia:”nu vorbi fara sa stii”.

 5. #5 Comentariu nou

  Femeile ar trebui UCISE, din pacate astea din mileniul 3 traiesc degeaba, imi pare rau sa o spun. Ba chiar si mai rau de atat : fac doar rau, nu fac nimic bun pentru omenire. Crize, minciuni si curvasareala. Atat.

 6. In rRomania, nu prea am vazut asa ceva, adica momentul in care barbatul sa fie bruscat de vreo femeie. La noi de regula e cam viceversa.

Adaugă comentariu