Închide

Ce vrei să cauți?

Care sunt planurile mele pentru 2024 pe parte de conținut video

Nu știu cum se vede din afară, pe display-urile telefoanelor voastre, dar zilnic mă lovesc dubiile vizavi de strategia mea de umplut interneții cu conținut. Hai să vă explic de ce. 😅👇

Acum trei ani, înainte să se nască Noel, puteam să merg în continuare cu un singur canal de YouTube (MARICIU) pe care să pun un singur tip de vloguri, cum făceam pe vremuri, și să trag tare, în paralel, pe short content (instagram, tiktok, d-astea). Creșteam frumos, pe verticală, și toate erau bune și frumoase. Însă eu am decis să-mi pun cârca la bătaie și să le fac pe toate. Asta pentru că îmi plăcea ideea să îmi bag nasul în cât mai multe borcane/nișe. Am făcut canal cu vloguri de familie (IONEȘTII), canal de testat mâncare (Aici sau La Pachet), canal de podcasturi (Podcast Nefiltrat). Aveam până și canal de LIVE-uri și de SHORT-uri. 😂 Pe lângă astea, desigur, am băgat cărbuni și pe Instagram și TikTok. Și treaba a mers de minune o perioadă.

Și zic “o perioadă” pentru că nu m-am așteptat la trei chestii:

1. Faptul că un copil papă timp și energie în primii ani “de activitate” cât n-am păpat eu burgărași în toată viețișoara mea.

2. Când te dezvolți pe orizontală nu mai vezi des spike-uri de creștere, iar mintea ta e obișnuită să vadă spike-uri, și ajungi să fii constant nemulțumit de rezultate.

Și 3. Mi-am dezbrăcat canalul principal de toate tipurile de conținut cu care îi țineam de cald. Așa că mixul de clipuri rare, de o calitate “așa și așa”, cu algoritm nehrănit la timp a făcut ca bietul canal lăsat în pielea goală să se miște cu viteza mașinilor blocate pe DN1 în Comarnic într-o zi de vineri la ora prânzului.

Am avut nevoie de câțiva ani buni să mă dezmeticesc și să am din nou claritate vizavi de ce trebuie să fac. De abia în ultimile luni pot zice că s-au așezat toate ideile la locul lor pe hârtie și de abia de acum înainte vor urma să fie implementate. Dubiile îmi dau târcoale, desigur, dar imediat mă uit pe foaie și îmi dau seama că planul de bătaie e solid.

În plus, Noel e mai mare, a început grădinița, Georgiana mă susține cu toată puterea ei, iar idei de clipuri am “căcălău, Măria Ta”. Deci ar trebui să fie bine.

Chiar pe finalul acestei săptămâni o să plec câteva zile într-un colț de țară să documentez o poveste șmecheră rău. Clipul ăsta va veni pe canalul principal. La fel și altă nebunie pe care o voi filma la finalul lunii. Pe canalul principal voi pune doar câteva clipuri în fiecare lună, dar vor fi muncite și cu povești inedite.

Pentru tâmpeniile și curiozitățile care îmi trec prin cap, voi avea mereu canalul Mariciu LIVE, pe care o să îl resuscitez. Până la începutul verii vreau să meargă totul ceas. Mneajută!

Și, dacă tot ai ajuns până la finalul acestui text, am senzația că ești cât de cât atașat de conținutul meu. Așa că am o rugăminte la tine. Am în plan ca, în viitorul apropiat, să îmi măresc echipa și sunt în căutare de:

1. Cineva la început de drum, care să fie fascinat de zona asta de creare de conținut și care să vină în echipa mea într-un internship plătit pentru câteva luni. Urmând apoi să vedem dacă rămâne pe termen lung în echipă. Persoana respectivă mă va ajuta cu research, filmat, postat chestii pe canalele mele. Îi promit că va învăța enorm de multe lucruri aici. Nu trebuie neapărat să fie genul de om extrovert care vrea să fie în fața camerei, poate să își dorească la fel de bine să fie în spatele ei. Sincer să fiu, chiar genul ăsta de om caut. La cât de extrovert sunt eu, e nevoie și de introverți ca să mai echilibrez balanța în echipă. 🤣

2. Cineva bun pe copywriting. Junior eventual. Că încă nu produce mașinăria cașcaval cât să iau pe cineva senior. Să mă ajute cu script-uri, research, să înțeleagă trendurile interneților și să își dorească să pună umărul la un tip de conținut care să genereze reacții de tipul celor pe care le-a generat clipul pe care l-am făcut despre căsuța mică și cochetă din Sinaia (îl găsiți pe canalul meu principal).

Dacă ești tu persoana respectivă sau dacă îți vine cineva în minte, aștept un mail pe marian.m.ionescu@gmail.com.

În încheierea acestui articol, vreau doar să îți mulțumesc că ești alături de mine și de conținutul meu. Mulțumesc!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. Eu sunt aici doar să îți zic că apreciez foarte mult capacitatea de muncă și consecvența și că meriți tot ce ai. În ultimul timp nu m-am mai regăsit în conținutul tău, dar nu știu să îți zic de ce (poate ar fi ajutat să știu să-ti zic, să fie și constructiv mesajul), dar probabil e o perioadă în care diversific conținutul consumat. Mult succes!

  • #2 Comentariu nou

   Mulțumesc mult, bro! 🙏🏻
   Dacă o să arunci un ochi pe canalul meu principal de YT, promit să te surprind plăcut. 🔥

 2. #3 Comentariu nou

  Toata lumea are perioade si perioade. La cum evolueaza lumea e normal sa simti aceste lucruri,dar avem incredere in tine ca vei reveni in forta. Intradevar a fost o perioada in care continutul pe care il faceati nu mai era asa atractiv, dar am inteles ca asta se datoreaza schimbarii din viata voastra, Noel, si probabil am simtit asta si datorita faptului ca eram invatata cu vlogurile de dinainte de Noel, insa am asteptat cuminte sa reveniti. Mult succes in continuare.

 3. #4 Comentariu nou

  Săr’na maxim!

 4. Super interesant să citesc despre planurile tale pentru 2024! E impresionant cum îți propui să-ți dezvolți proiectele și să cauți noi oportunități de creștere. Îți doresc mult succes în toate inițiativele tale și sper să-ți vezi visurile realizate. Abia aștept să văd ce vei realiza și să citesc despre noi tale aventuri pe blog!

Adaugă comentariu