Închide

Ce vrei să cauți?

Îl caut pe cel mai mare fan Brâncuși din România ca să mergem împreună la Paris în iunie!

Pentru că îmi doresc enorm să văd și să înțeleg cu adevărat operele lui Constantin Brâncuși, vreau să fac o acțiune, zic eu, interesantă fix azi, de ziua de nume a marelui sculptor român.

Vreau să găsesc în 24 de ore un român care să “mănânce Brâncuși pe pâine” și care să fie dispus să vină cu mine pe 10 și 11 iunie la Paris, la Centrul Cultural „Georges-Pompidou”, să vedem cea mai mare expoziție dedicată operei lui Constantin Brâncuși.

Eu mă ocup de toate cheltuielile pe bază de zbor, cazare, bilete și hrană pentru trup, iar invitatul va fi responsabil cu “hrana pentru creier și suflet”, adică să filmăm împreună un vlog la fața locului în care să îmi povestească cât mai multe lucruri despre Constantin Brâncuși, despre munca/viața lui și despre operele pe care le vom vedea la fața locului.

Așa că, dacă ești fan Brâncuși, articolul ăsta este pentru tine! Dacă nu ești fan Brâncuși, dar știi pe cineva care este, articolul ăsta este pentru acel cineva, trimite-i link-ul!

Cum funcționează toată povestea:

Dacă te știi bazat pe informații despre Brâncuși, dă-mi un mail în care să îmi dovedești că ești persoana potrivită să vii cu mine pe 10 și 11 iunie la Paris și să facem un vlog civilizat împreună care să bucure apoi consumatorii de conținut video pe internet.

Adresa de mail este calatorestecuionestii@gmail.com. Marea mea rugăminte este participi doar dacă știi sigur că poți veni pe 10 și 11 iunie cu mine la Paris. Ar fi aiurea să mă anunți cu câteva zile înainte că nu mai poți veni, pentru că mă lași “Bird in Space”, cu ochii în “Coloana Infinitului”. :))

Alte aspecte logistice ar fi:

 • Participanții trebuie să fie majori. Nu mai zic și “vaccinați” că sigur nu mai prinde nimeni gluma. :))
 • Plecarea va fi de pe Aeroportul Otopeni, deci să ia în calcul deplasarea până la București, în caz că nu sunt din zonă.
 • În urma mailurilor primite, voi face o listă cu 5 finaliști care vor face un Video Call cu mine, ca să fiu sigur că facem click. E nevoie de acel click ca să facem vlogul ăla “5/5 recomand”.
 • Eu o să aleg total subiectiv persoana care va veni cu mine, în urma mailurilor primite și a Apelului Video.

Logica din spatele acestei acțiuni este foarte simplă: vreau să ajung să împărtășesc și offline tot felul de experiențe cu oamenii pe ale căror display-uri îmi ajunge conținutul video/photo/text. Sigur există cineva pe internetul ăsta românesc care visa să ajungă să vadă cea mai mare expoziție dedicată lui Brâncuși, dar poate contextul actual nu îi era favorabil. Așa cum și eu îmi doream să văd expoziția și să înțeleg ceva din ea și să fac un vlog cinstit despre opera celui mai mare sculptor român. Și uite așa se vor alinia planetele. Și dacă iese bine acțiunea asta, promit să mai fac și altele. Slavă Domnului, am tone de idei și curiozități. Hai cu mailurile alea! Pwp!

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Super inițiativa!🫶

 2. #2 Comentariu nou

  Sa mergi ptr 2 zile la Paris (din care 6 ore sint doar zboru + alte 3 ore prin aeroport) doar ca sa mergi la pompidou e chin. Abia m-am intors de la Paris dupa o vacanta de 6 zile. Am fost si la pompidou, am pierdut juma de zi stand la ditai coada ca sa vad niste alea care ptr un profan ca mine n-au insemnat nimic. Trebuie sa fii mare mare mare fan brancusi ca sa iti strici 2 zile ptr a vizita expozitia aia.

 3. #3 Comentariu nou

  Si, a iesit ceva din asta? Suna interesant si mi-ar placea sa vad vlogul

Adaugă comentariu