Închide

Ce vrei să cauți?

Casa noastră este un showroom de canapele

Am realizat în ultimii ani că avem niște apucături dubioase când vine vorba de organizarea spațiului Cuibului Ionescian. Poate pentru că am fost crescuți în niște case cu puțin metri pătrați, unde fiecare milimetru pătrat trebuia să fie eficientizat, când ne-am luat casa noastră, care e cât de cât generoasă din punct de vedere spațiu, am tăbărât cu mobila pe ea.

Cinci ani mai târziu, de la achiziționarea Cuibului Ionescian, casa noastră este burdușită de mobilă și plante. Iar la capitolul mobilă avem 3 TREI canapele în 5 camere. Asta după ce am experimentat (cumpărat și vândut) alte trei canapele, plus trimis una la studioul marician. Deci în total s-au perindat prin casa noastră pe durata a 5 ani nici mai mult nici mai puțin de ȘAPTE canapele. :)))

Și cum degeaba e canapea, dacă nu e canapea extensibilă (că poate avem oaspeți, domnule!), din cele 7 canapele, trei sunt extensibile, două sunt suficient de mari cât să nu fie extensibile, dar să fie pat la nevoie, iar două erau normale și aveau rol de design, ca să dea bine pe cameră.

În fine, am profitat de articolul ăsta pe care l-am scris pentru eMAG ca să aflați că găsiți pe site sau în aplicație o multitudine de canapele extensibile, ca să mai răd un pic de obiceiurile ionesciene. Sper doar să nu vadă Georgiana articolul și să nu dea click pe link că sigur mai adăugăm o canapea la palmares. :))

Acest articol face parte dintr-o campanie eMAG.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu