Închide

Ce vrei să cauți?

M-am bărbierit complet după 12 ani și habar n-am cine este omul din oglindă

De vreo doi ani, o dată la ceva timp, îmi trecea curiozitatea asta prin cap: “oare cum arată Mariciu din spatele bărbii”. Inclusiv eram curios cum ar reacționa soția mea și copilul meu la vederea mea fără barbă.

Am săpat un pic în arhiva personală și ultima dată când nu am prea avut cine știe ce barbă a fost undeva prin 2012, când am făcut o sesiune foto. Am și scris un articol pe blog atunci. Începând de atunci am lăsat barba să crească și am început să mă ascund în spatele ei. Eu am cunoscut-o pe Georgiana în 2015, copilul nostru s-a născut în 2021, deci niciunul dintre ei nu m-a văzut vreodată în carne și oase fără barbă.

Apropo, în timp ce făceam documentarea pentru articolul de față, am realizat nu există pe tot internetul o poză cu mine fără strop de barbă. Adică până și în prima poză pe care am pus-o pe Facebook cu mine, pe 3 noiembrie 2009 (acum 15 ani!), există o urmă de păr facial la nivelul bărbiei. Și, dacă e să ne luăm după vorba din popor “barba este machiajul pentru bărbați”, eu nu am apărut niciodată pe internet “nemachiat”.

Poza cu pricina:

Ar mai fi pozele astea din 2011, dar și aici aveam ciocul ăla de tip ancoră de care râde fratele Bunescu de fiecare dată când își aduce aminte de mine în vremurile de altă dată.

Cam astea sunt singurele poze cu mine fără să las barba să îmi invadeze fața. După care din 2012 am lăsat-o să crească și să mă “decentizeze” la chip. :))

Pozele de mai sus sunt făcute prin 2013-2014 și parcă altfel stătea situația așa, nu? Stătea atât de bine că prin 2015 am cunoscut-o pe Georgiana, a apărut Săshica, m-am apucat de vlogging, viața a devenit mai bună, pe sub barbă a început să apară “gușița”, pe sub tricou a apărut burtica, a apărut și Noel, iar gușița creștea, dar barba își făcea treaba. :))

Și iată-mă în 2024, curios cum arăt fără barbă și cu un mail de la BIC în inbox care îmi propune să promovez gama Hybrid Flex. Așa că le propun să fac un vlog cum îmi dau barba jos și cum reacționează familia mea cu ocazia asta. Ei acceptă și se întâmplă asta:

Înainte să las tradiționalul link cu vlogul complet, trebuie să vă zic și două vorbe despre BIC Hybrid Flex, că așa e frumos și oricum aveam în brief să fac asta. Așadar:

Sunt trei produse BIC Hybrid Flex:

BIC Hybrid Flex 3: Are trei lame, banda lubrifiantă cu Vitamina 3 și este tot ce trebuie pentru un ras eficient. Îl găsiți aici.

BIC Hybrid Flex 3 Sensitive: Are trei lame mobile, bandă lubrifiantă cu Aloe Vera și este un produs dovedit clinic pentru piele sensibilă. Îl găsiți aici.

BIC Hybrid Flex 5: Este cel pe care l-am folosit în operațiune. Are cinci lame mobile, bandă lubrifiantă cu Vitamina E și Aloe Vera, are o a șasea lamă pentru precizie și contur și o sferă de control pentru precizie superioară. Îl găsiți aici.

Toate trei sunt niște produse sustenabile din materiale recliclabile (mânerul) care sunt reîncărcabile cu rezerve pe care le puteți cumpăra separat, iar ambalajele lor sunt din carton și sunt reciclabile. Le găsiți aici.

Vlogul cu toată povestea și reacțiile pe măsură este mai jos. Dați play pe propria răspundere. Vă pwp!

 

(acest articol este sponsorizat de BIC)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Adevărul e că BIC sunt printre singurele lame cu care mă împac. din păcate nu se mai găsește (sau nu se mai fabrică) Bic cu o lamă. Avea o lamă și în față o bară mică de aluminiu, care întindea pielea, apoi trecea lama și rădea totul perfect.
    Folosesc pe cea cu 2 lame. Ce e peste 2 lame mi se pare o prostie, sincer să fiu, nu pot folosi așa ceva.

Adaugă comentariu