Închide

Ce vrei să cauți?

Am lansat “Ghidul Ionescian al localurilor din București”

Acum câteva luni îmi trântește Alex o fereastră de chat pe Facebook și îmi zice:

“Băi, iar am vrut să caut unde ai fost la nişte clătite, iar n-am găsit în ce vlog era. Fii atent ce-ţi propun. Îmi dai acces la blog şi îi fac eu un demo cu Ghidul Ionescian al localurilor din Bucureşti aşa cum îl văd eu. Dacă îţi place, îl populăm noi cu tot ce trebuie pe hartă. Dacă nu-ţi place, am uitat de idee.”

După ce i-am zis omului care-i localul respectiv, să-și rezolve poftele pentru clătite, i-am dat acces sub capota blogului și a început nebunia care a făcut posibil articolul de față, în care anunț lansarea “Ghidului Ionescian al localurilor din București”.

Ghidul este o hartă care centralizează toate localurile în care Clanul Ionescian și-a răsfațat papilele gustative. Poți să cauți frumos locațiile după burgărași, pizza, cocktailuri, mititei și în viitorul apropiat vom avea și categoria “pet friendly”.

Ce face și mai exact harta asta este să adune la un loc toate vlogurile în care noi am descoperit locații noi în București. Fiecare local are o foarte scurta descriere ca să-ți aprindă pe bord un beculeț în caz că ai văzut vlogul și nu mai știai unde găsești clătitele alea.

Sper să fie de ajutor și să se bucure toată lumea de localurile pe care le descoperim în plimbările noastre prin oraș. În cel mai bun caz o să devină un soi de Ghidul Michelin al Bucureștilor, doar că noi o să dăm săshici în loc de stele (tot ideea lui Alex a fost și asta). În cel mai rău caz, și-a făcut Alex un tool prin care să găsească mai ușor locațiile pe care le explorăm noi în vlog. :))

Pe final de articol vreau să le mulțumesc lui Alex și echipei lui de la Superior Media pentru că au făcut harta asta posibilă și pentru că mi-au oferit o scuză bună să o scot pe Ioneasca din casă, la mâncat chestii delicioase, băut cocktailuri magice și, evident, umplut harta cu localuri pe care să vi le recomand și cu care să vă fac zilele mai frumoase și amintirile mai multe.

Btw, localul pe care îl căuta Alex este Maison des Crêpes și am avut două vloguri despre el (aici și aici). Se pare că până la urmă clătitele chiar fac lumea mai bună. Poftă bună, fraților!

Pentru hartă, dați click aici sau pe poza de mai jos. :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Haaaaaa!! Cat de bineee! Sti ca si eu iti spuneam odata ca vizionez din nou clipurile pentru a vedea sigur pe unde erau unele localuri. Foarte buna idee!

Adaugă comentariu