Este incredibil cum 50.000 de oameni au reușit să le zgâlțâie scaunele mai marilor țării. Ieri am văzut un Victor Ponta care și-a dat demisia și a zis că nu se bate cu oamenii. Azi am văzut un Preafericit pus în postura de a-și cere scuze cu manta pentru că BOR nu și-a arătat solidaritatea față de victimele din Colectiv și pentru că a dat declarații imbecile. Era vizibil constrâns de situație și a urât fiecare cuvânt pe care l-a scos pe gură, dar a făcut-o de frica maselor.

Mă uitam azi la Alina Gorghiu și Vasile Blaga cum nu reușesc să transmită ceva coerent. Surpriza a venit de la la președintele Klaus Iohannis care încearcă o mișcare de șah chemând liderii protestului la Cotroceni.

Unii dau înapoi, realizând că masele le vor capul, alții nu știu ce să zică și par pierduți în spațiu de frică să nu fie luați și ei pe radar, iar președintele țării încearcă să folosească tot haosul în favoarea imaginii sale.

Concluzia? Știu că mulți dintre noi sunt ușor tentați să nu mai iasă și astă seară din casă. E frig, e dezorganizare, politic pare că nu avem unde să mai avansăm, dar trebuie să rămânem uniți, să umplem străzile, să ne alegem o mână de lideri care să se ducă vineri la Cotroceni. Vrem oameni competenți la guvernare, chiar dacă va trebui să le dăm salarii de top-management corporatist. Dacă nu ieșim noi în stradă, ies alții plătiți să facă asta și ne confiscă tot ce am reușit să facem zilele astea.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1

    În acest timp Gabriel Oprea e bine mersi în fotoliul de ministru…care revoluţie? :(

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.