Închide

Ce vrei să cauți?

Când lucrurile bune nu întârzie să apară

Nu mi-am activat opțiunea de modestie când zic asta, dar sunt de părere că mai am de muncit serios niște ani până să atentez la titlul de “Personalitatea Anului în Online-ul Românesc”.

Chiar și așa, se pare că mai mulți indivizi au decis să mă nominalizeze la ABSOLUT Online Personality of the Year, premiu care va fi acordat la finalul lunii în cadrul Webstock 2017. Asta după ce lumea își va putea vota favoritul în perioada următoare. Pe lista de nominalizați se mai numără Andreea Esca, Ciprian Muntele, Dragos Asaftei, George Buhnici și alți oameni care sunt printre cei care pun online-ul românesc în mișcare.

Sunt conștient că premiul va ajunge la unul dintre ei, dar asta nu mă face să mă simt mai puțin onorat de prezența mea în lista respectivă. Percep toată povestea ca pe un semn că trebuie să continui ceea ce fac pentru că sunt pe drumul cel bun.

Dacă iau în calcul și nominalizarea asta, pot să mă mândresc cu faptul că anul ăsta Clanul Ionescian este prezent printre nominalizările la trei categorii.

După mulți ani de bâjbâit prin beznă, pot zice că mi-am ales un drum și că muncesc serios zilnic să ajung cât mai departe pe de-a lungul lui. Vlogul crește, sketch-urile țopăie prin feed-urile oamenilor, comunitatea se adună în jurul nostru și e pe zi ce trece mai frumoasă, iar pe plan profesional lucrurile capătă o formă cel puțin la fel de sănătoasă.

Toate astea sunt dovezi clare că dacă ai o strategie, muncești mult, te înconjori cu oameni plini de pozitivism și te concentrezi mai mult pe construit decât pe distrus, niște reușite frumoase vor începe să își facă loc în viața ta.

Cu riscul de a mă repeta, sunt mândru de nominalizările astea trei cu care s-a ales Clanul Ionescian și sper să avem o seară cel puțin memorabilă pe 29 septembrie, când va avea loc gala de premiere și vom afla dacă plecăm acasă cu vreun premiu. Țineți-ne pumnii!

Mai jos aveți o scurtă prezentare a proiectului #AventuraIonesciană #CuAutorulota și rezultatele lui. Eu zic că vor impresiona oleacă juriul. (clipul e unlisted)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bravo! Felicitari!

  2. #3 Comentariu nou

    Sunt curioasă. Un vot = un mititel cu muștar? :))

  3. Serios vorbind, eu te-am votat pe tine pentru ca in feed-ul meu tu esti cel mai activ. O fi Andreea Esca mare, dar in online nu-i inca atat de mare. Stiu proiectul “A List”, dar inca n-a prins contur suficient incat sa fie cunoscut calumea in mediul online. Zic si eu, ca devorator de online si ca votant in toata schema asta :D. Te-am votat pe merit.
    Bafta!

Adaugă comentariu