Închide

Ce vrei să cauți?

O părere despre serialul Hackerville de la un consumator de seriale

De vreo patru episoade a apărut Hackerville, un serial românesc produs de HBO, filmat în 99% în Timișoara și un 1% combinație de Frankfurt cu București, care abordează un subiect pe care nu prea l-am văzut în filmele și serialele românești, cu toate că suntem destul de cunoscuți în lume pe tema asta: hackingul.

Am văzut că părerile sunt împărțite vizavi de serialul respectiv, așa că m-am gândit că e loc de încă un articol pe tema asta, mai ales că de la Westworld încoace nu am mai simțit bucuria aia specifică pe care o ai atunci când realizezi că e ziua în care se mai dă dezlegare la încă un episod din serialul preferat de pe HBO GO.

Hackerville îți dă senzația că este vărul de gradul I al lui Umbre, un văr plecat la muncă în Germania de vreo 20 de ani. Are glumele și rădăcinile românești, dar are un vibe diferit. Poate o fi de la faptul că e filmat mai la vest de Românie și are niște cadre din dronă cel puțin bestiale.

Mi se pare că povestea curge rapid și nu sunt prea multe lălăieli. Avem niște personaje clasice, dar mixul de actori este interesant. Puștiul, comisarul, personajul negativ, Vasluianu și nemțoaica, toată combinația asta are un “je ne sais qoui” care-ți dă o stare de bine când vezi serialul.

Eu vă recomand să îi dați o șansă și să vă uitați la cel puțin două episoade, ca să vă prindă ca lumea. Momentan au apărut patru episoade pe HBO GO, la televizor e cu unul în urmă, deci HBO GO FTW. Apare în fiecare duminică în aplicație și vă garantez că o să simțiți bucuria aia de care vă ziceam mai sus când veți realiza că e duminică și că vă așteaptă un episod în cuptorul aplicației.

Dacă nu ați mai avut HBO GO până acum, aveți o lună gratis de trial, deci intrați cu încredere aici și făceți-vă cont. După perioada de trial cost 2,99 euro/lună toată treaba și aveți o groază de seriale fine și filme din topul ăla blanao de pe iMDB.

Ca recomandare, dacă tot vă faceți cont și nu ați văzut până acum minunățiile de Sopranos și Westworld, luați-vă liber o săptămână de la muncă/facultate și consumați-le iresponsabil. :)

 

Tradiționalul trailer:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu