Închide

Ce vrei să cauți?

Johnnie Walker are pe țeavă o nouă reclamă cu Jude Law

Anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, Johnnie Walker Blue Label lansa la apă o reclamă de tip film de scurt metraj care a făcut senzație pe Internet și care a strâns până astăzi (doar pe YouTube) aproape 12 milioane de vizualizări.

Povestea reclamei este relativ simplă: personajul interpretat de Jude Law vrea să pună mâna pe barca personajului interpretat de Giancarlo Giannini și pune pariu că poate să îl impresioneze pe proprietarul bărcii atât de tare cu un dans încât acesta să renunțe la ea. Actorii, povestea, cadrele și atmosfera te plasează în lumea gentlemenilor care nu își rezolvă poftele cu ajutorul banilor, ci prin diferite provocări cu ajutorul cărora își testează limitele.

Anul ăsta, Johnnie Walker îl ia din nou de mânuță pe Jude Law și îl pune la testat limite prin Italia pentru a câștiga o frumusețe de mașină. Știu că sună ciudat, de parcă anunț apariția unui film, dar reclama va apărea pe 1 noiembrie. Până atunci, cei de la Johnnie Walker au scos un teaser/trailer care să ne stârnească interesul, iar la mine a avut efect:

https://youtu.be/mQ89FR0SbRw

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu