Închide

Ce vrei să cauți?

Steagul meu de 1 decembrie

Zilele trecute am scris un articol în care am povestit cum am perceput eu de-a lungul timpului steagul nostru tricolor.  De asemenea am mai povestit oleacă și despre site-ul www.steagulmeu.ro unde putem să ne facem un steag din pozele pe care le avem prin telefon, poze care au preponderent culorile albastru, galben, roșu.

Am căutat și eu prin telefon și am găsit trei poze care definesc destul de bine România văzută prin ochii mei.

O dată avem peisajele superbe cu care a fost înzestrat spațiul carpato-danubiano-pontic și pe care iubesc să le pozez fie cu telefonul, fie cu drona din dotare. Apoi avem Aventura Ionesciană Cu Autorulota, probabil cea mai frumoasă dintre toate aventurile pe care le-am trăit până acum, asta pentru că am avut ocazia să fac turul țării să văd cât de frumoasă este. Aventură care a fost pusă în mișcare și de Petrom și pe care o găsiți împachetată în format video în acest playlist magic de YouTube.

Iar într-un final avem roșul pasional pur românesc. Și aici mă refer la cât de repede ne aprindem în discuții, în petrecut și cu câtă nebunie suntem în stare să facem anumite lucruri ca să ne potolim poftele. Cum ar fi să dăm bani grei în luna mai pentru un kilogram de cireșe.

Acum, alături de steagul meu și-au mai făcut steagul lor și câțiva membri de seamă ai comunității Ionesciene, iar eu am selectat trei dintre ele și le înșir frumos mai jos. Desigur, dacă vă face plăcere să vă faceți și voi steagul vostru, îl aștept cu mare drag în comentariile acestui articol sub formă de link pe care îl primiți atunci când vă înscrieți steagul pe site-ul despre care vă povesteam mai sus.

Adriana Dumitrof:

Eduard Negrilă

Gabriel Preda

Bonus, un steag special, gândit intenționat de Patricia Morenci ca să fie pe gustul meu (a se vedea burgărașul și brandul hanoracului):

Vă mulțumesc tuturor pentru steaguri! La mulți ani, România! La mulți ani nouă, să apucăm să ne bucurăm cât mai mult de țara asta superbă pe care o avem.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu