Închide

Ce vrei să cauți?

Trei conferințe care mi-au atras atenția

Digital Marketing Forum – are loc între 6 și 7 martie, în București, și este una dintre cele mai mari conferințe despre digital marketing (de pe la noi) și aduce în discuție subiecte mai puțin discutate în majoritatea conferințelor de gen: Multi-Channel Strategy, Digital Asset Optimization, Social Graph, Conversions Optimization, Demand Generation etc.

O să încerc să ajung măcar o zi la DMF, asta pentru că mi-ar plăcea să îl aud pe Jeremy Spiller, un consultant în digital marketing din UK. Tipul are o experiență de 17 ani în domeniu și este “trainer of the year” la Econsultancy, cea mai mare platforma de training-uri de online din UK.

eTravel Conference– va avea loc pe 11 aprilie în București și este un eveniment (printre primele de acest gen în România) de e-commerce și digital marketing special pentru toți cei care prestează servicii în zona turismului. Evenimentul va include și eTravel Awards, gala celor mai bune proiecte și campanii digitale din turism.

Chiar sunt curios cum stăm în România la acest capitol. Am văzut că avem destul de mulți bloggeri de turism, dar nu am văzut campanii digitale în această zonă.

Mobile Conferenceva avea loc pe 16 mai și va cuprinde trei evenimente, care se vor desfășura în aceeași zi: o conferință de mobile marketing, o întâlnire a dezvoltatorilor de aplicații mobile și o competiție a celor mai bune aplicații, campanii și mobsite-uri create în România.

Va fi interesant pentru că piața de aplicații mobile s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. Aproape 20% din aplicațiile pe care le am pe smartphone sunt făcute în România. Dintre ele, cele mai utile mi se par cele prin care fac comandă la taxi. Chiar am scris recent de aplicația Auto.ro, care m-a surprins plăcut.

 

Toate cele trei conferințe de mai sus fac parte dintr-o nouă strategie a Evensys, o companie axată pe organizarea de astfel de evenimente. Noua strategie Evensys implică o ridicare a calității conținutului. Deja nu mai vorbin despre truisme, iar speakerii evenimentelor vor fi oameni care practică ceea ce vorbesc și care chiar pot vorbi despre rezultate. Prezentările vor avea o parte de bune practici, recomandări și sfaturi. Și, nu în ultimul rând, mai toate evenimentele vor avea gale de premiere.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu