Închide

Ce vrei să cauți?

Am dat cu ștampila la Autovot 2012

Ultima oară când am scris despre mașini pe blog a fost când am testat Citroen-ul C-Zero (reclamele cu/ la mașini nu se pun). Uneori mă mir și eu de ce nu prea scriu despre mașini cu toate că ceva experiență și destui kilometri la bord. Poate că pe viitor o să scriu mai mult.

 

Ce vreau să vă anunț este faptul că am pus ștampila virtuală pe aplicația de facebook a celor de la Automarket. Aplicație în care se votează cele mai tari mașini lansate în România în 2011. Ce-i drept, nu am avut ocazia să mă urc la volanul vreuneia dintre ele, am votat mai mult după design, atașamentul emoțional față de brand și ce am mai auzit în stânga și-n dreapta.

 

Cei de la Automarket ademenesc blogerii cu premii în valoare de 5000 de euro și cu șansa de a fi printre cei care zic la final, când Bobby Voicu, Chinezu, Manafu și Cabral vor alege mașina bloggerilor, “Ia uite, nene, că am avut dreptate!”.

 


Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011

 

Maşini accesibile
Locul 2: Peugeot 508
Maşini premium
Locul 2: BMW Seria 6

 

Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket
P.S. Felicitări creatorior aplicației de voting, arată într-un mare fel! :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. Ce masini ai votat ?

  • #2 Comentariu nou

   Accesibile:

   Locul 1: Citroen C4/DS4
   Locul 2: Peugeot 508
   Locul 3: Hyundai Veloster

   Premium:

   Locul 1: Chevrolet Camaro
   Locul 2: BMW Seria 6
   Locul 3: Range Rover Evoque

 2. giannis pol / I have just bought the new Giulietta(1.4 170hp) and I could deeftinily declare that was worth it. It’s a fun to drive car with very good quality and it gives you the sense that you drive a more pricey and bigger car.

Adaugă comentariu